guirnaldas LED

Magatzem de la il·luminació a Reus, el nou showroom

Rate this post

Innaugurem nou magatzem de la il·luminació a Reus amb botiga i showroom. Ens trobaràs al polígon Agro-Reus.

Barcelona LED inaugura una nova botiga:

El Magatzem de la il·luminació a Reus!

Més de 400m² d’exposició on podrem trobar diferents ambients fets per a aconseguir visualitzar els productes d’una forma totalment innovadora i diferent.

Magatzem de la il·luminació a Reus

El Showroom està format per 6 ambients:

Il·luminació per a professionals

Si ets professional o instal·lador, estàs de sort. En aquest espai trobaràs solucions per a tot tipus d’instal·lacions. Disposem de productes innovadors amb la més avançada tecnologia. A més, oferim descomptes a tots els instal·ladors i professionals acreditats.

Tenim un ample ventall de producte amb la millor qualitat i a preus molt competitius. Un dels avantatges que tenim és un gran stock de producte. a més, tots els nostres articles estàn dissenyats per a la revenda i distribució.

Entre altres productes podem destacar les Campanes Industrials amb i sense sensors, perfectes per a magatzems o tallers. També disposem de tubs LED per a grans superfícies, panells, downlights i projectors d’alta potència, entre d’altres.

Al Magatzem de la il·luminació a Reus, disposem d’una gamma molt competitiva i professional per a grans projectes industrials.

Magatzem de la il·luminació a Reus

Tens una botiga o un comerç? Potser això t’interessa

L’exposició comercial és molt àmplia està molt especialitzada. Al magatzem de la il·luminació a Reus tenim productes per realçar la visibilitat i colors dels productes i així aconseguir més vendes. Si tens una carnisseria, pots trobar una luminària amb xip especial per a realçar els colors dels aliments. De la mateixa manera per a peixateries, productes cosmètics, joieries, retail, etc.

Dins del gran ventall de possibilitats, tenim els Projectors de carril, downlights orientables, focus LED i molt més.

Magatzem de la il·luminació a Reus

Moments Vintage

Una zona d’il·luminació LED per a ambients vintage. Aquí podrem trobar un tipus de làmpades retro i atractives per a aconseguir un estil autèntic en la nostra decoració. Les llums d’aquesta exposició estan especialment dissenyades amb colors daurats i rogencs que ens traslladen a una altra època.

En aquesta secció podem destacar, entre altres: les làmpades de canonades, perfectes per a qualsevol paret o sostre i les làmpades de corda que donen un toc diferent i original a l’ambient que volem crear.

 

Un toc Nòrdic

Estil Nòrdic o escandinau, per a aquelles persones que busquen un ambient minimalista. Si t’agraden les parets blanques, els mobles de fusta natural i els colors pastís aquest és el teu lloc. Les llums que trobarem en aquest espai són de disseny industrial / arquitectònic, amb línies molt marcades i estètiques.

Destaca la làmpada triple NAKAI , que combina un estil innovador, i la làmpada KOLDING amb un toc minimalista i nòrdic.

Magatzem de la il·luminació a Reus

Per a events, celebracions, festes o actes a l’exterior

Tant si tenim un esdeveniment per a adults o per a petits podrem trobar una gran varietat de producte. Per a actes elegants, disposem d’un estil modern i original. Pots escollir mobles LED d’exterior, les garlandes personalitzables o els cèrcols de llum per al jardí. Per ambientar el jardí o la terrassa també hem trobat garlandes de colors, mobles LED RGB, arbres il·luminats i molt més.

Una decoració diferent…

Si vols estar al dia i t’agrada anar canviant d’estil amb la il·luminació ho pots aconseguir d’una forma pràctica i còmode. Pots crear diferents ambients amb els neons o les tires LED RGB. Així podràs escollir un tipus d’il·luminació per a cada dia. Si tens un sopar elegant o més clàssic pots posar el color blanc càlid. En canvi, si fas una festa o convides amics pots optar per un to més divertit i al ritme de la música.

Una exposició més que interessant que ens ofereix una infinitat d’opcions per a escollir la il·luminació més adequada per a cada estança. Un showroom que et sorprendrà, el Magatzem de la il·luminació a Reus!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.